Як провести вихідні з дітьми

Фестиваль Китайських ліхтариків – відмінне місце для проведення часу як з дітьми, так і для дорослих любителів світлових інсталяцій. Величезні різнокольорові ліхтарі абсолютно різноманітних форм будуть чекати вас на Співочому полі до самого кінця місяця. Починається китайська казка в 16:00 на вул. Лаврській, 31. Крім того, можна відвідати резиденцію Діда Мороза і поласувати китайською кухнею.

Заходи в Києві, фото: facebook
Заходи в Києві, фото: facebook

Льодовиковий період. Якщо вам не вистачає зими, снігу і холоду, то це місце просто створене для вашого настрою. Теж на Співочому полі, але вже на Лаврській 25 триває виставка квітів на льоду, з снігу зробили скульптури героїв мультика «Льодовиковий період», ну і звичайно ж не без ярмарків і смакоти. Також ви можете відвідати парк атракціонів, Санту і маламутів. Початок о 9:00.

Афіша заходів: ще більше розваг

Танці з Абатства Даунтон. Пройде захід в неділю 19 січня і зможе зігріти після холодної ополонки. Відвідувачі зможуть вдосталь потанцювати на спеціальному занятті у стилі 1910-х – 1920-х років. Обережно, тільки парні танці. А пройдуть вони на Шовковичній 17/2 в «Шоколадному домі».

Заходи в Києві, фото: facebook
Заходи в Києві, фото: facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Водохреща в парку Феофанія. Звичайно ж, найголовніший захід цих вихідних – Хрещення. Купання в ополонці та виступи фольклорних колективів пройдуть з 8:00 до 18:00 за адресою вул. Академіка Лебедєва, 37. А підкріпитися і випити гарячого чаю або кави можна в кафе під відкритим небом.

Заходи в Києві, фото: 5 канал
Заходи в Києві, фото: 5 канал

А також:

  • 19.01 «Пікардіська терція» дасть концерт на сцені Жовтневого палацу з 19:00 до 20:00.
  • 19.01 о 17:00 відбудеться концерт фольклорної групи «Володар» у музеї Івана Гончара, що це дасть можливість познайомитися з архаїчними колядками та щедрівками різних регіональних традицій.
  • 19.01 з 16:00 до 18:00 запрошують вшанувати пам'ять жертв Революції Гідності. Захід називається «Криваве Водохреща».
  • 18.01 всіх бажаючих запрошують на міський квест «Лускунчик» від «Замкнені». Доведеться розгадати багато загадок, щоб перемогти Мишачого Короля.
  • 18.01 і 19.01 можна буде в останній раз насолодитися новорічною атмосферою на Подолі.

Як повідомляв Знай.ua, тепер відомі секрети молодості. Жінкам за 50 допоможе волосся.

Також Знай.ua писав, що молода дівчина поділилася моторошною історією про те, як їй виповнилося 13 років.

Нагадаємо, що в січні доля підкине деяким знакам Зодіаку вкрай неприємні сюрпризи.