Іран не дотримав обіцянки і знову атакував США

Американську військову базу Ет-Таджі на північ від Багдада атакували ракети з невідомого напрямку. Про це офіційно заявили в збройних силах США.

При цьому про жертв і постраждалих наразі нічого невідомо. Як повідомляє місцевий телеканал "Аль-Хадат", всього по базі було випущено п'ять ракет з систем залпового вогню.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за напад на військовий об'єкт в Іраку, який став другим за останні два дні.

Потужний вибух прогримів на нафтохімічному заводі в Іспанії

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вибух стався на на нафтохімічному заводі La Canoja з оксиду етилену, який розташований в передмісті Таррагони (Каталонія).

На місце події прибули пожежники і співробітники поліції. Місцевим жителям рекомендовано не відкривати двері і вікна, залишатися вдома до тих пір, поки не будуть отримані відомості про причини і наслідки вибуху. Пожежники зазначають, що дим токсичний.

Смілива дівчина з татуюванням тризуба в московському метро викликала шалену істерику в росіян

В мережі серед російських користувачів наробила шуму опублікована фографія - звичайна дівчина з татуюванням тризуба на шиї їхала в московському метрополітені.

Під публікацією почалася справжня війна коментарів.

Перші в ЄС й одні з кращих у світі: Україна увійшла до п'ятірки престижного рейтингу

Згідно з інформацією Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Україна увійшла до топ-5 найбільших у світі експортерів курятини. Про це повідомив міністр розвитку економіки Тимофій Милованов.

НЛО зняли в Каліфорнії крупним планом

У мережі з'явився неоднозначний відеозапис з об'єктом, схожим на НЛО. Короткий ролик було відзнято у Каліфорнії у 2018 році, проте опубліковано вперше лише у січні 2020 року.

Дивну подію на камері відеоспостереження помітив 48-річний охоронець будівельного майданчика. Американець був настільки збентежений, що вирішив нікому не показувати це відео, вперше опубліковане The Sun.