У вівторок, 14 січня, американська військова база Ет-Таджі на північ від Багдада піддалася ракетній атаці з невідомого напрямку. Про це пише Reuters, посилаючись на офіційну заяву збройних сил США.

При цьому про жертви і постраждалих поки нічого невідомо. Як повідомляє місцевий телеканал "Аль-Хадат", всього за базі було випущено п'ять ракет з систем залпового вогню.

Ще ніхто не взяв на себе відповідальність за напад на військовий об'єкт в Іраку, який став другим за останні два дні.

Иран обстріляв військові бази США
Иран обстріляв військові бази США

Нагадаємо, що 12 січня обстріляли авіабазу "Аль-Баляд" в Іраку, яка розташована на північ від Багдада, де стоять американські війська. Сім мінометних снарядів впали на злітно-посадкову смугу на території авіабази, яка розташована в 80 км на північ від столиці країни Багдада.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Ірану Хасан Роухані визнав провину в авіакатастрофі з українським "боїнгом", яка трапилася над Тегераном 8 січня.

Також портал Знай.uа писав, що в день знищення іранського генерала Касема Сулеймані ЗС США планували вбити ще одного високопоставленого представника збройних сил Ірану.