У мережі з'явився неоднозначний відеозапис з чимось дуже схожим на НЛО. Короткий ролик було відзнято у Каліфорнії у 2018 році, проте опубліковано вперше лише у січні 2020 року.

Дивну подію на камері відеоспостереження будівлі помітив 48-річний охоронець будівельного майданчика Дуглас Бенефілд. Американець був настільки збентежений, що вирішив нікому не показувати це відео, вперше опубліковане The Sun.

НЛО, фото: The Sun
НЛО, фото: The Sun

Чоловік був на своїй робочій зміні, коли помітив на моніторі дещо дивне. Переглянувши декілька разів відео, він негайно надіслав повідомлення своєму старшому сину Скайлеру, який теж не зміг пояснити побачене. Бенефілд із Палм-Спрінгз, штат Каліфорнія, який зараз працює в будівництві, зняв кліп під час роботи у сусідньому місті 23 липня 2018 року.
"Я сидів там, і все виглядало дивним, я не можу реально пояснити... Тоді краєм ока я побачив щось на моніторі, тому я відтворив це, і я не міг повірити своїм очам. Я постійно переглядав це, знову і знову", - сказав Бенефілд.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Американець каже, що його життя було настільки напруженим у той час, що він навіть не думав показувати кадри нікому іншому. Але нещодавно він знову знайшов це відео і вирішив, що цим потрібно поділитися з громадськістю.

"Я не можу пояснити, що відбувається на цьому відео, але це надзвичайно дивно", - сказав він.

НЛО, фото: The Sun
НЛО, фото: The Sun

Нагадаємо, раніше чергове творіння Маска прийняли за НЛО: відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", налякало до півсмерті: у Росії вдалося зафільмувати НЛО, видовище не для слабкодухих

Також "Знай.ua" писав, що Галкін затролив російську співачку через контакт з іншопланетянами: "Викликайте Катю Лель!"