Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук колишнього народного депутата України від фракції “Народний фронт” Дениса Дзендзерського.

Як повідомляється, колишнього народного обранця підозрюють в тому, що протягом останніх декількох років він приховував інформацію про свій майновий стан. Зокрема — не зміг надати докази законності походження подарунку у сумі 35 мільйонів гривень, отриманого ще в 2015 році, а також не вніс до декларації те, що заборгував трьом банкам, як поручитель, на загальну суму 4.8 мільйонів гривень.

Джерело: МВС України

У розшуку Дзендзерський перебуває вже більше місяця — з 5 грудня 2019 року. Йому інкримінують порушення, передбачені частиною 1 статті 366-1 Кримінального кодексу України, за які передбачене покарання у вигляді штрафу до 51 тисячі гривень, або ув’язнення терміном до двох років.

Нагадуємо, що нещодавно Національний банк України відзвітував про те, скільки валюти українці продали та купили за минулий рік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", курс валют на 10 січня: долар залишив гривню біля розбитого корита.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві хитрі аферисти розводять містян на скажені гроші: "Чоловік приб'є, допоможіть".