На днях в уряді змінили ряд правил стосовно перетину адміністративного кордону з окупованим Кримом. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці Міністерства внутрішніх справ

Відтак, як відзначається, переважно усі зміни перетину кордону стосуються саме дітей:

  • Згідно зі змінами, з 9 лютого цього року, виїзд на ТОТУ дітей віком до 16 років можливий у супроводі когось із батьків або уповноважених ними осіб.
  • Виїзд дітей віком від 14 до 16 років на ТОТУ, батьки яких проживають на цій території, можливий без стороннього супроводу за наявності інформації про навчання цих дітей в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Перетин кордону, УНІАН
Перетин кордону, УНІАН

  • В’їзд на ТОТУ громадян України, які виїхали для оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, та виїзд з ТОТУ осіб, які виїжджали для оформлення документів, здійснюється за умови пред’явлення довідки, виданої ДМС.

Скріншот допису

Нагадаємо, українці, які виїжджають на заробітки в Польщу, часто потрапляють у неприємні ситуації. І всьому виною недобросовісні посередники і роботодавці.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, українським заробітчанам відкриє двері Канада

Також Знай.ua писав, що зміниться у Трудовому кодексі 2020 року