Українцям показали дуже "гострі" відчуття, які лише може подарувати законсервована ікра мойви. Про це повідомив мешканець Дніпра на своїй стоірнці у facebook. Все б нічого, але коли чоловік вирішив з'їсти делікатес, то зустрівся з неприємним "сюрпризом" всередині виробу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню і фотографіями дніпрянина в мережі. За слвоами дніпрянина, ікра була розмащена тонким шаром зверху баночки, а всередині було пусто...

Ікра мойви, фото скріншот з facebook

" Икра мойвы "Водный мир". Купил в АТБ на Райончике. Взял маленькой ложечкой верхний слой. А дальше пустота🤨Интересно? Это во всех банках так улаживают икорку?🤔", - розповідає українець.

Ікра мойви, фото з facebook

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці у коментарях почали масово проявляти активність і ділитись власним аналогічним досвідом. Виявляється, це не перший випадок із ікрою мойви, українці часто відкривають напівпорожню банку із улюбленим делікатесом.

"У меня похожая ситуация была. Раза 3-4 покупал такую икру один раз была полу-пустая банка", "Все консервы нужно трести, очень слышно сколько там жидкости и сколько рыбы или икры в данном случае", "Улаживают" от слова лажа. Так что все правильно", "Это на случай, если начнет вылупляться молодежь...гггчтоб места всем хватило... ", - коментують користувачі.

Нагадаємо, українців нагодували хлібом з "гострою" приправою, головний жахастик Хеллоуїна втілився в реальність.

Як повідомляв Знай.uа Apple придбала маловідомий стартап за $200 мільйонів.

Знай.uа писав, Хрещення Господнє 2020: обряди, традиції і заборони.