Тим часом стало відомо, що Іран самостійно розшифровує бортові самописці українського лайнера, що розбився і ще не прийняв остаточного рішення про їх відправлення за кордон. Про це йдеться в телеграм-каналі Klymenko Time.

Скріншот, фото з телеграм-каналу Klymenko Time

Про це за повідомленням інформагентство IRNA заявив глава відділу розслідування пригод Організації цивільної авіації Ірану Хасан Резайефар.

"В даний час іранські експерти вивчають чорний ящик потерпілого катастрофу українського літака". При цьому раніше в Ірані заявляли про готовність передати чорні ящики для вивчення то Україні, то Франції", - йдеться у повідомленні.

Аварія літака МАУ
Аварія літака МАУ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Схоже, в цій трагедії вже остаточно зрозуміло абсолютне небажання Ірану говорити про реальні причини катастрофи. Якщо спочатку можна було говорити про питання до відео з ракетою в нічному небі і про те, що розвідки західних країн не оприлюднюють наявні у них дані, то зараз ситуація розвернулася на 180 градусів.

українські рятувальники злили у мережу відео з місця падіння літака МАУ
українські рятувальники злили у мережу відео з місця падіння літака МАУ

Відео з подвійним ударом по літаку, зачищення місця катастрофи, велика кількість сторонніх осіб на території падіння боїнга. А тепер ще й це.

Нагадаємо, що президент авіакомпанії МАУ Євген Дихне у своєму інтерв'ю поділився подробицями з зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські фахівці знайшли сліди від ракет, якими в Ірані був збитий літак авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Також портал Знай.ua писав, що генерал іранської армії зробив заяву за збитим українським пасажирським літаком.