Прогноз від Наталки Діденко

За словами Наталки в українців вийшло наколядувати собі сніг, хоча він мало схожий на ту казкову заметіль, якої всі чомусь чекали. Але в понеділок погода хоч трохи порадувала літаючими маленькими сніжинками. Такий подарунок нам вирішила зробити атмосфера. І це дійсно подарунок, враховуючи, що всі минулі дні та різдвяні свята ми провели в теплій погоді і абсолютно без будь-яких опадів. Тому синоптик розповіла, що нас буде чекати у вівторок і в інші дні. Поки ще збережеться антициклонний характер погоди. Тому можете не розраховувати на опади. І ранок понеділка був лише виключенням, яке лише підтверджує правило, передає Politeka.

Зараз атмосфера перебудовується, починає слабшати атлантичний антициклон, а ось посилюється інший більш потужний і північний циклон. Тому сніг просто показав нам, що скоро прийдуть опади. А це за прогнозом народного синоптика очікується 22 або 23 січня. Також в середу і четвер в Україні буде і сильний поривчастий вітер.

Погода в Україні, фото: RU.BEST-WALLPAPERS.NET
Погода в Україні, фото: RU.BEST-WALLPAPERS.NET

По температура теж буде досить мало змін. Вівторок пройде з температурними показниками від 0 до +4 градусів, а на сході буде холодніше – будуть місця з морозами до 2 градусів. При цьому в західних областях набагато тепліше – від +4 до +6 градусів. Наталка ще розповіла про температуру в горах. У Карпатах буде від 0 до 3 морозу, а у кримський горах до -8 градусів.

У столиці теж температура -2 градуси вночі, а вдень до +2 градусів. У Києві Наталка теж не прогнозує якихось істотних опадів. У середу може з'явиться сніг і станете ще сильніший вітер, який може дійти до штормових значень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Офіційні дані Укргідрометцентру

Синоптики Укргідрометеорологічного центру прогнозують досить теплу погоду з найвищою температурою на заході, крім Закарпаськой області. За їх даними опадів в цей день в Україні не очікується, по всіх частинах буде мінлива хмарність. А ще очікується сильний вітер західний 7-12 м/с, лише на півдні він буде північно-західним.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Ця ніч в нашій країні буде насправді дуже теплою практично по всіх областях. Лише в Закарпатській області та ще в Сімферополі буде досить холодна погода з температурою від -4 до -6 градусів. Від -2 до 0 градусів очікується по всій іншій території. У ніч на 21 січня дійсно дуже однорідні температурні показники. Хоча в деяких областях все ж буде тепліше – в Одеській, Херсонській, у частині Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, на півдні Вінницької та Чернівецької областях. Температура тут тільки трохи вище – до +1 градуса.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Вдень температурна карта України заграє всіма кольорами веселки. Найхолодніше у Закарпатській області до -3 градусів. Через Івано-Франківську та Чернівецьку області проходить дуже тепла смуга. Температура тут від +3 до +7 градусів. Захопить вона ще у Львівську і Волинську області. Через Рівне, Тернопіль, Вінницю, Умань, Кропивницький і Мелітополь пройде інша смуга, тут буде трохи холодніше – в районі +2 градусів. В Житомирі, Києві, Чернігові, Черкасах, Сумах, Дніпропетровську, Запоріжжі та Донецьку від +1 до +2 градусів. А ось в східних областях температура буде тільки в районі нуля.

Як повідомляв Знай.uа останнім часом погода зовсім не схожа на середину зими. Але у синоптиків з'явилися новини з цього приводу. Стало нарешті відомо, коли ж чекати справжньої зими зі снігом та морозами.

Також Знай.uа писав, що в Україні зафіксували пташиний грип, але вже розповіли, як можна від нього захиститися громадянам країни.

А ще Знай.uа писав, що ПриватБанк знову розчарував клієнтів зникненням грошей.