У вівторок, 21 січня, в Україні температура буде близькою до нуля градусів, опадів не очікується, але все веде до того, що вже в найближчі дні в багато районів країни прийдуть дощі та мокрий сніг.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"У вівторок вплив атлантичного антициклону почне поступово послаблюватися, а могутнього північного циклону – навпаки посилюватися", - написала синоптик.

Так, температура повітря у вівторок коливатиметься в межах 0 +4 градусів, на Сході місцями 0 -2 градуси, а на Заході місцями до +4 +6 градусів.

Вночі Діденко прогнозує 0-3 градуси морозу, в Карпатах і горах Криму -4 -8 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Києві 21 січня навряд чи будуть істотні опади. Вночі температура опуститься до -2 градусів, вдень – підніметься до +2 градусів.

Ми таки наколядували сніг! Хай і невеликий, і без казкових хуртовин та не повсюди, проте все ж він літав ранковим...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 20 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

21 січня вшановується пам'ять Еміліана, сповідника. Наші пращури слідкували у цей день за вітром: якщо на Омеляна подме з півдня – літо буде грізним, а якщо день видасться ясним, то слід чекати засушливого літа.

погода на 21 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.