У столиці Нідерландів в Амстердамі правоохоронці затримали 47-річного громадянина України. Чоловіка звинувачують у жорстокому поводженні зі своєю трирічною донькою, у горе-батька дівчинку тимчасово забрали.

Про це стало відомо завдяки повідомленню поліції Нідерландів в мережі Facebook.

Заява поліції Нідерландів, РБК
Заява поліції Нідерландів, РБК

Так, інцидент стався в аеропорту "Схіпхол". Громадянина України було затримано копами відразу ж після приземлення рейсу з Бразилії.

"Цього ранку Королівська жандармерія Схіпхолу заарештувала чоловіка за погане поводження з його донькою. 47-річний чоловік з України підозрюється в жорстокому поводженні з донькою на борту літака. Чоловіка було заарештовано після прибуття літака з Бразилії", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після того, як горе-батька взяли під варту, трирічну дівчинку відправили до установи по захисту дітей до з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, як правильно подорожувати до Європи за безвізом: які документи потрібні, скільки взяти з собою і правило 90 на 180.

Як повідомляв Знай.uа "Борги викликають стрес": столична влада вирішила зняти фінансовий тягар з плечей молоді.

Знай.uа писав, навіть безвіз не допоможе: українцям посилять в'їзд до ЄС.