Через кілька хвилин після зльоту загорівся Boeing 737 авіакомпанії Ryanair, який прямував зі столиці Румунії Бухареста в Лондон.

Відповідне відео з салону палаючого лайнера опубліковано на сторінці "НТВ" в Твіттер. На кадрах видно паніку пасажирів і весь салон в диму. А деякі безстрашні замість кисневих масок дістали свої смартфони, аби зняти нетривіальну подію на відео.

"Аэрофобы є? Не дивіться це відео. Салон Boeing 737 авіакомпанії Ryanair за лічені хвилини наповнився димом під час набору висоти. Лайнер повинен був летіти з Бухареста в Лондон. Лише дивом обійшлося без трагедії, літак зміг швидко повернутися в аеропорт вильоту", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Інцидент стався в Румунії під час набору літаком висоти. Після НП літаку вдалося швидко повернутися в аеропорт вильоту.

Скріншот з відео

На відео можна почути, як налякані пасажири кричать і плачуть під час польоту. А салон лайнера швидко наповнюється димом.

Boeing 737 Max - один з найпопулярніших літаків Boeing, але й один із найаварійніших. Цікаво, що Boeing 737 Max заборонили в Україні після катастрофи в Ефіопії, у якій загинули 157 пасажирів 35 країн.

Нагадаємо, що президент авіакомпанії МАУ Євген Дихне у своєму інтерв'ю поділився подробицями з зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські фахівці знайшли сліди від ракет, якими в Ірані був збитий літак авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Також портал Знай.ua писав, що генерал іранської армії зробив заяву за збитим українським пасажирським літаком.