Засновник полку Азов і лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький розповів про своє ставлення до Дня Соборності України. Відповідна публікація з'явилася в блозі Білецького.

Він зазначив, що в цей день буде багато пафосу й офіціозу в честь річниці об'єднання України.

" Хоча соборність – це не про слова, не про пам'ятні вінки, а про вчинки людей та їхні переконання. 6 років тому за Україну загинуло двоє хлопців – Сергій Нігоян з Дніпропетровської області та Михайло Жизневський з білоруського Гомеля ", - розповів він.

Білецький нагадав, що сьогодні могили вбитих за єдність нашої держави можна знайти на території всіх історичних українських земель.

Андрій Білецький, скрін з відео
Андрій Білецький, скрін з відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

" Куди б я не приїхав – у Львів чи Харків, Одесу чи Чернігів, – я іду на могили своїх бойових побратимів. Їхні пам'ятники – мовчазні вартові нашої єдності. Сьогодні наші кордони окреслені кров'ю загиблих. Ці кордони ще не контролює держава. Але соборність існує, поки за неї готові віддавати життя ", - зазначає він.

Проте він вважає, що для кожної влади це радше ритуальні слова під час чергового офіціозу.

" Але є мільйони людей, які втратили родичів та друзів. Мільйони, яким "не какая разница". І рано чи пізно мільйони тих, кому є різниця, доведуть боротьбу до кінця. Наші прапори замайорять над Луганськом і Севастополем, над Донецьком і Кубанню! ", - резюмував він і привітав українців з Днем Соборності України.

Нагадаємо, Білецький пролив світло на обіцянки команди Зеленського.

Як повідомляв Знай. uaАндрій Білецький дав Зеленському пораду стосовно Донбасу.

Також Знай. ua писав, що Білецький пояснив, як "профан" Гончарук загнав Зеленського в "вилку".