Завтра, 24 січня, на більшій частині території України очікується прохолодна погода без істотних опадів, повідомляє синоптик Наталія Діденко.

Як повідомляється, найближчими днями Україна буде знаходитись між потужним північним циклоном та антициклоном, який накрив практично всю континентальну Європу. Через це завтра на більшій частині території України очікується суха та прохолодна погода. В Житомирській та Київській областях може бути хмарно, а у Чернігівській, Сумській та Харківській областях навіть може піти невеликий дощ з мокрим снігом.

Скріншот з Facebook

Температура вночі на більшій частині території України становитиме від 0 до 5 градусів морозу, а вдень стовпчик термометра підніметься до позначки від 0 до 5 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-12 метрів за секунду. В Києві буде дещо тепліше — вночі близько нуля, вдень від 1 до 3 градусів тепла.

Нагадуємо, що вчора синоптики попереджали про те, що сьогодні в столиці можливий шторм із поривами вітру до 15-20 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що українці зможуть користуватись кількома медичними послугами безкоштовно.

Також "Знай.uа" інформував про те, що потрібно ретельніше перевіряти дріб'язок, оскільки Національний банк випустив нову колекційну монету.