Погода на 17 січня в Україні: точний прогноз

В кінці тижня погода не стане зраджувати своїм принципам. А значить нас чекає невеликий плюс вдень і несильні мінуси вночі. Хоча, звичайно, деякі області стануть винятками. В Україні п'ятниця пройде без будь-яких опадів і сухо. По всій території країни мінлива хмарність. А вітер, хоч і стане холодніше, але стихне.

На Заході самих холодних ночей варто очікувати все ще в Чернівецькій області – від -4 до -6 градусів. У Закарпатській області та у Львівській буде найтепліший день – від +6 до +8 градусів, хоча Івано-Франківська теж недалеко пішла – від +5 до +7 градусів. В інших західних областях температура вдень від +2 до +6 градусів, а вночі лише невеликий морозець – від -1 до -4 градусів. Також тут не очікуються опади і весь день буде мінлива хмарність без зайвої вологості.

Квітучий січень

Північні області чекає більш холодна погода, але тільки вдень. Вночі температури будуть приблизно тих же значень. Та й за останні дні, погода практично не змінилася. По областях температура від +1 до +3 градусів вдень, а вночі повністю зворотна картина – від 0 до -3 градусів. Також синоптики не прогнозують в цій частині країни опади, українцыв чекає тільки мінлива хмарність. У столиці дня пройде без опадів, з періодичним сонцем, а температура вдень від +1 до +3 градусів. Вночі температура у Києві від 0 до -2 градусів.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

На Сході зима теж не захоче проявляти фантазію і залишить приблизно ті ж значення градусів, так і зовні день нічим не буде відрізнятися від інших частин. По всій території мінлива хмарність, а також температура вдень від +1 до +4 градусів. Вночі зима трохи покаже холод, але точно не порядку січня. Стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів максимум.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Південь останнім часом не відрізняється притаманною йому зазвичай теплотою. Навпаки, ніби намагається довести, що теж може бути холодним. І в п'ятницю він теж виявить свій характер. Температура вдень в областях від +1 до +4 градусів, а вночі від 0 до -3 градусів. В Криму теж не тепліше – вдень від +2 до +4 градусів, а от вночі від 0 до -2 градусів.

У Центрі буде звичайнісінька для останніх днів погода. Найтепліше буде у Вінницькій області – від +3 до +5 градусів, а найхолодніше – у Полтавській – від +1 до +3 градусів. Інші області будуть між цими значеннями. Вночі температура покаже більш рівну картину – від -1 до -4 градусів по всім центральним областям. Вітер тут і по всій Україні однакової швидкості і напряму – північно-східний і тихий – від 3 до 8 м/с.

І ще трохи інформації для тих, хто зараз знаходиться в Карпатах. Синоптики заспокоїли прогнозом і повідомляють, що сніголавинної небезпеки немає.

Як повідомляв Знай.ua журналіст попередив про небезпеку розколу суспільства та розповів, як підривають імідж нашої країни за кордоном. Декого він назвав корисними Путіну дурниками.

Також Знай.ua писав, що на цих вихідних буде відбуватися Водохреща Господнє. А так як це – церковне свято, то є безліч заборон і речей, які обов'язково потрібно зробити.

Ще Знай.ua писав, що стало відомо скільки тепер коштує «борщовий набір», які з головних продуктів подорожчали, порівняно з минулим роком. Хоча експерти знайшли чим здивувати українців.