Що це за свято?

03.12.2018 Генасамблея ООН проголосила цей день через свою резолюцію. Так, святу всього пару років. Але навряд чи хто скаже, що освіта не потрібна і що йому особисто вона не знадобилася. Дійсно, хороша система освіти може допомогти не тільки кожній людині окремо стати розумнішою і потрібнішою, потім отримати хорошу роботу і заробітну плату, але також і поліпшити світ в цілому. Саме з освіти починається викорінення бідності, поліпшення економіки, досягається науково-технічний прогрес.

Тому так важливо вчитися самому, постійно вчитися і вдосконалювати свої знання, а пізніше і застосовувати їх на практиці. Крім того, важливо також і удосконалювати саму систему освіти, адже дуже багато залежить від її якості, доступності та відкритості, а також від професіоналізму самих вчителів і викладачів.

Свята 24 січня, фото: tokkor
Свята 24 січня, фото: tokkor

Привітання смс

Образование сегодня

День свой отмечает!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все, кому оно нужно -

Вас я поздравляю!

Будет пусть у вас всегда

Много сил к учебе,

А желанье познавать, никогда,

Пусть не уходит.

Всех, кто учит и кто учится,

В этот день хочу поздравить.

Прогресс просто не получится,

Если избегать стараний.

Желаю вам больших успехов

В Международный день образования,

Хороших вам оценок,

Чтоб не забывались знания.

Вітаю з днем освіти, бажаю тобі гарних оцінок і легкого засвоєння нового матеріалу. Головне, щоб ти не втрачав у собі жагу знань і постійно хотів пізнавати все нове і вчитися. І тоді ти будеш самим самим розумним і багатим у цьому світі.

Всі люблять освічених, і ти не відставай. Вітаю тебе з Міжнародним днем освіти, щоб ти не забував старанно вчитися і прагнути пізнавати навколишній світ. Бажаю тобі стати хорошим спеціалістом в будь-якій обраній справі і не забувати про тих, хто допоміг тобі вивчити все це. Зі святом!

Як повідомляв Знай.uа названі головні симптоми грипу, які допоможуть розпізнати хворобу на ранніх стадіях.

Також Знай.uа писав, що якщо ви думали, що лікар отримує високу зарплату, то ви помилилися, точно не зараз. Вона майже на рівні мінімалки.

Також Знай.uа писав, як і хто може отримати субсидію за новими правилами.