Поблизу пункту пропуску Краковець на Українсько-Польському кордоні через тривале стояння в чергах люди влаштували акцію протесту з підпалом шин, повідомляють соціальні мережі.

Працівників пункту контролю звинувачують у навмисному сповільненні його роботи. Зокрема, депутат Івано-Франківської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook написав: "Митники щось дуріють та не працюють", додавши, що простояв у черзі вже 5 годин. За словами депутата, акції протесту з підпалом шин влаштували ті, хто возять товари на Tax Free, які ще раніше почали скаржитись на те, що митники усіх підряд перевіряють поглиблено.

23.01.2020 о 20:45 Пропускний пункт Краківець. Люди Палять шини, як заявлять люди : Митники щось дуріють і не працюють....

Geplaatst door Igor Zinkevych op Donderdag 23 januari 2020

А у спільноті “Антикорупційний моніторинг Львівщини” стверджують, що протести відбуваються проти дій митників, які свідомо сповільнюють роботу пункту, влаштовують незрозумілі додаткові перевірки та прямо натякають на хабар. "Утворились величезні черги, деякі люди стоять більше 10 годин, саме через це розпочались протести", - написали на Facebook-сторінці спільноти, додавши, що на сьогодні заплановано акцію протесту під стінами управління Львівської митниці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Митниця не працює‼‼‼ Ці відео з митного посту Краківець. Зараз люди страйкують проти злочинних дій митників та вимагають...

Geplaatst door Антикорупційний моніторинг Львівщини op Donderdag 23 januari 2020

А Галицька митниця Держмитслужби на своїй Facebook-сторінці стверджує, що протестувальники в такий спосіб намагаються потрапити в Україну з товаром без розмитнення.

Провокації перейшли в порушення громадського порядку

Провокації перейшли в порушення громадського порядку Історія з Краківцем продовжується. Зараз громадяни, які везли товари під "норму" перейшли до паління шин та перекрили кордон. В такий спосіб вони намагаються прорватись в Україну з товаром без розмитнення. Позиція Галицької митниці в цій ситуації проста і зрозуміла: потрібно забути про бізнес на контрабанді і здійнювати розмитнення товарів з дотриманням вимог митного законодавства. Пройшла доба, але жодне авто з контрабандним товаром не покинуло пункт пропуску. Правову оцінку діям паліїв мають надати правоохоронні органи. Переконані - переможе Закон.

Geplaatst door Галицька митниця Держмитслужби op Donderdag 23 januari 2020

Нагадуємо, що майже два тижні тому під Одесою митники виявили майже 8 тисяч контрафактних кубиків Рубіка.

Як повідомляв Знай.uа помста за боротьбу з контрабандою в Одесі: слідчого, який викрив канал, заарештували за сфальсифікованими звинуваченнями.

Також Знай.uа писав про те, що Григол Катамадзе розповів, як розподіляють податки українців: пенсії, лікарні, армія і не тільки.