Цими днями представники медіакомпанії AIR заявили про створення першого продюсерського центру ROCKET, який допоможе талановитим блогерам не тільки створювати різноманітні відеоролики для Youtube, а й гарантовано отримувати за це гроші.

Як відзначається, компанія допомагатиме початківцям, які намагатимуться "підкорити" Youtube та водночас платитиме гроші за якісний контент - від $ 100 в місяць.

"Блогер не тільки реалізує свій творчий задум, а й за підтримки AIR в рази швидше набере свою першу тисячу передплатників. Учасники програми зможуть вийти на рівень доходу від монетизації не менше $300 на місяць. У свою чергу, щомісячна зарплата блогера завжди буде більше, ніж монетизація каналу",- розповідають представники проекту.

Відтак, стати учасником проекту може кожен. Для цього потрібно зареєструватися на відповідному сайті та, попередньо ознайомившись з усіма правилами прийнявши їх, залишити заявку на участь в програмі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Одною з найголовніших умов є те, що учасник має розмістити посилання на відео, яке зробив спеціально для участі в конкурсі, або ж надіслати вже існуючий запис. Після перевірки відповідності контенту певним критеріям, відібрані автори отримують 2 тижні умовного випробувального терміну.

Якщо автор виконав всі умови, поставлені перед ним на цей період, він продовжить співпрацю і стане отримувати регулярну винагороду за кожне створене відео.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що телеканал NewsOne отримав великий штраф в результаті неприйнятних слів ведучого. Під час передачі він дозволив собі образити учасників АТО.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Spotify планує заблокувати безліч акаунтів, причому тільки тих користувачів, хто використовував блокувальники реклами.

Також "Знай.uа" писав, що Xiaomi запатентувала нову концепцію, яка дозволить розмістити фронтальну камеру, не порушуючи красу та цілісність екрану.