Що це за свято?

В цей день відзначають відразу кілька свят. Студентів необхідно привітати з Днем студента, Тетян – з іменинами, православних – з Тетяниним днем, а любителів східної філософії та прихильників місячного календаря – з Новим роком. В цьому році на цю суботу випало стільки святкових дат, що навіть голова йде обертом, тому важливо просто враховувати те, кого ви вітаєте зі святом. Сьогоднішній День студента, хоча і відноситься до міжнародних свят, але його відзначають не так багато країн, ця традиція залишилася від Радянського союзу, а заснував свято ще раніше Микола I. Якщо ви хочете відзначати лише Міжнародний день студента, то доведеться почекати до 17 листопада.

За народними прикметами існує безлічі різних традицій і правил для цього дня, у студентів вони свої і в основному пов'язані з навчанням і з майбутніми іспитами. Але у будь-якому разі люди намагаються весело і цікаво зазначити Тетянин день, з відповідними заходами, різними звичаями, а також намагаються бути добрішими до оточуючих. І не забувайте вітати один одного з чудовими святами.

Народні прикмети на 25 січня

Привітання смс

Немає у світі такої людини,

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Щоб очі блистіли як гарні перлини.

Так стародавні греки ще вважали

Й Тетяну обраною звали.

Тетяна, рідна,

Ти маленька фея.

Ти диво з див -

Чарівна орхідея.

Бажаємо тобі добра,

За тебе вип’ємо вина.

***

Що нам відомо про Тетяну

Про цю дівчину, про кохану?

А те, що всіх студентів вона знає

І їх завжди оберігає!

За благородну, за Тетяну

Бокал підняти я вже встану,

За молодість її душі

Сьогодні вип’ю від душі!

Тетянин день. Я вас вітаю.
Нехай свята охороняє,
На нові звершення і цілі
Хай неодмінно надихає.

Підкаже хай вона на вушко
Вам відповідь на всі питання,
Веде доріжкою удачі
Вас до щасливого призвання.

Свята 25 січня, фото: strana.ua
Свята 25 січня, фото: strana.ua

В цей День студента тебе просто неможливо забути привітати. Намагайся добре вчитися, вбирати знання ще краще губки, бажаю, щоб у тебе легко і приємно йшло навчання, щоб зміг домагатися хороших оцінок протягом року та під час іспитів, а також удачі в дипломному проекті.

Дорога, мила Тетяна, вітаю тебе з твоїми іменинами. Нехай захищає тебе мучениця Татіана, нехай принесе в твоє життя кохання, щастя і виконає твої мрії. Бажаю тобі вічно залишатися такою ж молодою і красивою, а також великих тобі успіхів!

Як повідомляв Знай.uа власники ID-карток тепер можуть подорожувати взагалі без документів.

Також Знай.uа писав, що є ймовірність зараження коронавірусом і в Україні.

Також Знай.uа писав, як і хто може отримати субсидію за новими правилами.