Заступник командувача Операції об'єднаних сил Богдан Бондар заявив, що українська сторона вже обрала три наступні точки, де має відбутися розведення сил на Донбасі.

Про це він повідомив для видання "Радіо Свобода"

Відтак, за його словами, для розведення військ було обрано: контрольний пункт в'їзду і виїзду "Гнутове", залізничний міст у Станиці Луганській і Новоселівка Друга, що знаходиться в районі Авдіївки.

"Ці ділянки обиралися з урахуванням завдань, які були визначені нормандським форматом, щоб вони давали додаткові гуманітарні можливості для місцевого населення. Можливості додаткової роботи КПВВ, а також варіант в районі залізничного моста Станиці Луганській - це можливість надалі відновлення залізничного сполучення. У тому числі для перевезення як пасажирів, так і різного роду гуманітарних вантажів", - заявив Бондар.

Заступник командувача Операції об'єднаних сил Богдан Бондар

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також він додав, що на обраних територіях немає цивільного населення, яке потім зможе опинитися у "сірій зоні", немає.

"Все це буде відбуватися або на дорожніх коридорах або з урахуванням того, щоб населені пункти, вулиці не потрапляли на ділянки розведення", - підсумував військовий.

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.