Неділя в Україні буде сухою. Вітер очікується помірним, з південного заходу. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синоптика, температура повітря протягом дня 26 січня коливатиметься від +2 до +5 градусів, на Півдні +4+9 градусів.

"У Києві в неділю опадів не очікується, температура повітря +2+4 градуси, якщо бризне сонечком, трохи вище", - зауважує синоптик.

Початок тижня Наталка Діденко прогнозує теплим, опади підберуться орієнтовно під середу. З понеділка в Україні скрізь потепліє на 2-4 градуси, опади підійдуть 29-го січня, у середу, отже, метеопатам приготуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Прогноз погоди, фото з facebook

Потужний антициклон панує над континентальною Європою і масштабна циклонічність над північною частиною. А Україна, - між ними. Саме тому повітря у нас дещо прогріється.

"У неділю наш європейський антициклон дасть щигля північному циклону, в Україні переважатиме суха погода, навіть із сонцем. Хіба що в Карпатах пройде сніг та мокрий сніг", - додає Діденко.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.