У столиці правоохоронці з рятувальниками дістали з місцевого озера тіло чоловіка, який був одягнений у зимову куртку, а також не мав нижньої білизни.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, вже не живого чоловіка виявили між вулицею Івана Бойка і проспектом Петра Григоренка у воді біля берега озера Качине. Після чого рятувальники його дістали, а правоохоронці оглянули. За попередніми даними слідів насильницької смерті не було виявлено, однак, що сталося з чоловіком наразі невідомо.

Тіло чоловіка, фото - Інформатор

Варто відзначити, що загиблий був одягнений в зимову одяг та мав спущені штани. Нині ж на місці працюють слідчі, які мають встановити причину його смерті.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тіло чоловіка, фото - Інформатор

Нагадаємо, що надзвичайний випадок стався у столиці. Відтак, на даху однієї з покинутих будівель правоохоронці виявили ледь живого молодика, однак врятувати його не вдалося.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування п'яним, пропонував патрульним нестандартний хабар.