У Борисполі вже перевіряють пасажирів з Китаю.

Головна задача — не допустити проникнення вірусу на територію країни. Рейс Санья - Бориспіль. Пасажирам перевіряють температуру.

Перевірка температури пасажирів у Борисполі (скріншот з відео очевидців)

Перевірка температури пасажирів у Борисполі (скріншот з відео очевидців)


У разі, якщо у людини є зовнішні ознаки захворювання на ГРВІ, прикордонники будуть радити їм звернутися до лікарів. В особливих випадках таких пацієнтів будуть терміново надсилати до фахівців. Спеціальний огляд проводитимуть і для тварин, які ввозяться в Україну.

Епідеміолог заходить на борт літака і опитує екіпаж. Згодом, за допомогою інфрачервоного термометра перевіряє кожного з пасажирів рейсу, які прибули з Китаю – щоби перевірити, чи вони не інфіковані коронавірусом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Якщо раптом вони виявляли людину з підвищеною температурою, то вона, 4 ряди до неї та 4 після, будуть забирати до медичної служби на обстеження.

Нагадаємо, раніше понад 2 тисячі людей по всьому світу вже заразилися від нового коронавірусу з Китаю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Канаді зафіксували перший випадок зараження смертельним коронавірусом місцевого мешканця.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні грип під час "епідемсезону 2019-2020" забрав вже 11 людських життів. Відомо, що тільки за один тиждень січня захворіло близько 140 тисяч українців, більше половини з яких - діти.