Любовний гороскоп на 2020 рік прогнозує в лютому деяким знакам Зодіаку шалене кохання. Відомий астролог Павло Глоба вважає, що в лютому положення зірок допоможе знайти особисте щастя Левам, Скорпіонам і Рибам.

Гороскоп, фото freepik
Гороскоп, фото freepik

Леви

Лютий 2020 року – хороший час для розвитку особистих стосунків представників знака Лев. До середини місяця посилиться тяга до романтики. Ви будете відкриті новим знайомствам, незважаючи на другу половинку. Задоволення доставить сам процес спілкування, ви будете сяяти.

Самотніх представників знаку Лев, зацікавлених у побудові відносин, зірки застерігають кидатися у вир з головою: стриманість заінтригує потенційного партнера куди більше.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гороскоп, фото: iz.ru
Гороскоп, фото: iz.ru

Скорпіони

У сфері особистого життя Скорпіонам захочеться бути в центрі уваги, фліртувати і пускатися в авантюри. Варто трохи розслабитися, але не втрачати голову. Не приймайте залицянь людини, про яку йде не дуже добра слава. Як тільки він зрозуміє, що завоював вас, так відразу ж сховається за горизонтом.

Якщо у Скорпіонів виникли проблеми в особистому житті, варто оцінити ситуацію зі сторони. Краще спробувати пробачити образи, тоді відносини значно поліпшаться. Коли відчуєте, що хтось хоче нав'язати свою думку, варто бути обережними. Але поставтеся до цього спокійно, залишайтеся при своїй.

Риби

У лютому 2020 року Риби почують масу слів захоплення на свою адресу. Шанувальники виявляться дуже несміливими. І якщо вас хтось щось зацікавить, необхідно взяти ініціативу в свої руки. У цей період сімейні Риби відчувають сильну потребу в стабільних відносинах, не обтяжених інтригами, суперечками і размолвками.

Партнер зробить максимум для того, аби ви відчували себе надійно захищеними від життєвих негараздів. Якщо ваш романтичний союз утворений нещодавно, постарайтеся як можна краще пізнати свого партнера.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у лютому чекає виконання бажань та неймовірний успіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи заявляють, що у кожного знака з палітри Зодіаку є своє персональне і унікальне слово, яке слідує за людиною протягом усього її життя.

Також портал Знай.uа писав, що відомий російський астролог Влад Росс розповів, кому пощастить у 2020 році Щури.