Юристи знайшли спосіб для власників автомобілів на єврономерах уникнути штрафів за порушення правил їхнього розмитнення, повідомляє “Хвиля”.

За словами юриста громадської організації “АвтоЄвроСила”, для того, щоб уникнути покарання, власнику євробляхи потрібно пояснити співробітнику відповідних органів про те, що він вже має весь необхідний пакет документів для реєстрації машини, але чекає на прийняття закону про спрощення процедури розмитнення автомобілів.

Євробляхи, фото 33 канал
Євробляхи, фото 33 канал

Але ці слова доведеться підтвердити. Для цього потрібно мати брокерську угоду з митницею, угоду купівлі-продажу, сертифікат відповідності та довідку про зняття машини з реєстрації. В цей спосіб можна буде уникнути штрафу лише тимчасово — зрештою, машину все одно доведеться оформити.

Нагадуємо, що в Національній поліції поскаржились на те, що досі не мають механізмів накладання штрафів на власників євроблях, оскільки в них немає доступу до митних баз.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Франція заполонить Україну "євробляхами", про польські ласточки можна забути.

Також портал Знай.uа писав, які авто втрачають у ціні швидше всього.