У вівторок, 28 січня, майже по всій Україні прогнозується тепла і волога погода. Так, дощ покапає на Заході, Півдні та в частині Сходу країни. Зате на Півночі і в Центрі буде сухо.

Вдень температура повітря складатиме +3 +7 градусів. Найтепліше буде на Півдні – +7 +10 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві вівторок очікується теплим та без опадів. Температура повітря вдень коливатиметься від +4 до +6 градусів.

Діденко зазначила, що 29 січня активний циклон зумовить негоду в більшості областей України – дощ, мокрий сніг та сильний вітер.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Спочатку до нас стрибнуть дощі з Чорного моря. Завтра у південній частині України буде хмарно і мокро. Можливо, дотягне...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 27 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

28 січня вшановується пам'ять преподобного Павла Фівейського та Івана Кущника. У давнину, щоб дізнатись погоду, спостерігали за небом. Якщо зірки сильно блищать, то бути морозу, а якщо вони тьмяні, то буде тепло. Якщо з півночі приходили хмари, то відлиги не чекали.

погода на 28 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.