Україна закриває всі рейси з Китаєм, земляки покинуті на розтерзання коронавірусу

Україна планує з наступного тижня обмежити пряме авіасполучення з Китаєм, де зараз борються з епідемією смертельного коронавіруса 2019-nCoV. Відомо, що захворювання вже зафіксовано в 16 країнах світу.

Українські "винахідники" вже продають "вакцину" від коронавірусу на ОLX

В Україні шахраї вже вигадали, як заробити на ажіотажі. Так, у мережі торгують "вакцинами" від коронавіруса.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Такі оголошення з'явилися на OLX. В описі "товару" говориться, що "розроблена дана протиотрута в Ізраїлі кращими фахівцями своєї справи".

Держборг України зріс на мільярди доларів всього за рік нового президента

Ще в грудні 2019 року державний борг України у доларовому еквіваленті зріс на 1,54 мільярда доларів США проти листопада - за рік державний борг у доларах зріс на 6,05 мільйонів доларів. Про це повідомляє Мінфін.

Скандальний нардеп Ілля Кива обізвав українців "тупим стадом" через Голокост та Бандеру

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива обізвав "тупим стадом" українців, які щороку вшановують пам'ять жертв Голокосту і вихваляють Шухевича та Бандеру.
Публікацію з образливими виразами одіозний нардеп залишив на своїй Facebook-сторінці.

Вакарчук-Притула втрачають партію "Голос"

У партії фронтмена музичного гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука "Голос" стався розкол. І зупинити ці процеси у недосвідченого Вакарчука не виходить. Це призводить до того, що від "Голосу" відвертаються навіть його симпатії з США. Партію Вакарчука останнім часом серйозно лихоманить.