Олександр Бабіков, який став заступником директора Державного бюро розслідувань, представляв сторону захисту на суді над екс-президентом Віктором Януковичем. Про це повідомив прокурор Офісу генпрокурора Яніс Сімонов, який був на цьому суді на стороні звинувачення, пише hromadske. За його словами, Бабіков представляв сторону Януковича у кількох засіданнях суду, зокрема і на тих, де захист клопотав про відвід судді. Також був опублікований документ з того суду з підписом нинішнього заступник директора ДБР.

Олександр Бабіков, ТСН
Олександр Бабіков, ТСН

Тим часом Олександр Бабіков пояснив ситуацію з підписом, і заявив, що не захищав Януковича. За його словами, він не був захисником президента-втікача на заочному суді, "тим більше у справах Майдану". Заступник директора каже, що, як правило, в адвокатських об'єднаннях, працюють кілька адвокатів, але в кожному виробництві є тільки один, який займається всім. "Однак оскільки адвокати часто беруть участь у судових засіданнях, а законодавство вимагає подання процесуальних документів в обмежені терміни, іноді виникає необхідність підписати технічний документ у того адвоката, який знаходиться в той час в об'єднанні", - так Бабіков пояснив наявність його підпису під документами по справі Януковича.

Документ з підписом Бабікова
Документ з підписом Бабікова

Нагадаємо, Милованов виявився фанатом Порошенка, правда розкрилася через півроку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що подруга Порошенко йде з Верховної Ради.

Також портал "Знай.ua" писав, що Порошенко проігнорував 15 допитів в ДБР.