Тимчасово виконуюча обов'язки директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедиктова заявила, що обрала свого нового заступника. Відтак, ним став адвоката колишнього президента, який прославився втечею з України, Віктора Януковича Олександр Бабіков.

Про таке вона розповіла у відеоролику, який з'явився на офіційному сайті відомства.

Адвокат Януковича, фото - Аverlex

"Щойно ми почали дотримуватися вимог закону, формувати склад із розслідування справ Майдану з незалежних слідчих, кожному з яких я подивилася в очі, активізували хід розслідування гучних справ. Повідомляю, що комісія з відбору заступників закінчила свою роботу, кандидати пройшли спецперевірку і накази про їх призначення були підписані", – сказала т.в.о директора ДБР.

Ірина Венедіктова
Ірина Венедіктова

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Окрім цього, вона додала, що адвокат Януковича не матиме відношення до справ Майдану, а вони будуть підпорядковані виключно директору.

"Повторюю, що підрозділ, який розслідує справи Майдану, підпорядковується виключно директору ДБР. Вжито всіх заходів, щоб уникнути конфлікту інтересів. Бачу прямий зв'язок між розслідуваннями гучних справ та інформаційною атакою на ДБР через кадрові призначення", – підсумувала вона.

Нагадаємо, адміністрація Трампа "привласнила" мільярди передбачені Україні: без порушення закону не обійшлося.

Як повідомляв Знай.uа у справі Шеремета з'явилися неоднозначні деталі: підтвердили кілька свідків.

Знай.uа писав, "Примусь Зеленського!": у США сплив новий компромат на Трампа, оприлюднені документи.