Янукович, фото з вільних джерел
Янукович, фото з вільних джерел

заступник Директора ДБР Бабіков був адвокатом Януковича, сплив документ з її підписом

Олександр Бабіков, який став заступником директора Державного бюро розслідувань, представляв сторону захисту на суді над експрезидентом Віктором Януковичем. Про це повідомив прокурор Офісу генпрокурора Яніс Симонов, який був на цьому суді на стороні звинувачення.

коронавірус у Китаї, фото: Delfi
коронавірус у Китаї, фото: Delfi

У Китаї оголосили воєнний стан через коронавірус: 15 млн людей живуть в ізоляції від світу

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Провінція Тяньцзінь, що на півночі Китаю оголосила про введення воєнного стану через смертоносний коронавірус з Уханя. Про це повідомляє видання Global Times. Відомо, що влада 15-мільйонного міста підпорядкує лікарні і півтисячі медичних бригад військового управління. До речі, це перше китайський місто, яке наважилося піти на такий серйозний крок.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Зеленський запропонував роздати дітям 23 тонни нерозмитнених іграшок

Володимир Зеленський приміряв образ Святого Миколая: президент хоче роздати дітям 23 тонни іграшок. На складі Чорноморського рибного порту на Одещині зберігають 23 тонни дитячих іграшок. Справа в тому, що їх повинні б розмитнити, однак віддали державі.

Еко маркет, фото скріншот з facebook
Еко маркет, фото скріншот з facebook

Покупці одного з відомих супермаркетів показали, де зберігають продукти: "Цвіль буяє красою"

Відома українська мережа супермаркетів "Еко маркет" натрапила на хвилю різкої критики за цвіль на полицях з продуктами. На цей раз працівники супермаркету в Шостці не побачили або не захотіли побачити небезпечну цвіль поруч з яйцями в холодильнику.

Джастін Трюдо
Джастін Трюдо

"Канадці вимагають...": прем'єр-міністр Трюдо розповів про розслідування авіакатастрофи МАУ в Ірані

З'явилася інформація, що депутати парламенту Канади на першій сесії нового скликання вшанували пам'ять жертв авіакатастрофи пасажирського літака "Міжнародних авіаліній України", який розбився 8 січня 2020 року в Ірані.