Українська скандальна адвокат і блогер Тетяна Монтян, яка активно висловлює підтримку російським окупантам, відвідала Донецьк. Відповідні фото з'явилися в мережі.

"Коротше, я вже в Донецьку. Бухаємо пивасик з Жуковою (Ольга Жукова, журналіст "Комсомольської правди". – Ред.), – Монтян написала в Facebook 24 січня.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан оприлюднив у мережі знімок Монтян поруч з терористом Геннадієм Дубовим. Він закликав правоохоронців перевірити факт відвідування нею окупованих територій.

"Або вже підігрівають сценарій "мир, дружба, жуйка"? Хоча про що говорити, якщо представники розвідки "Оплоту" у столиці нормально себе почувають", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також Монтян в окупованому Донецьку взяла участь у місцевій програмі "ОплотТВ".

"Особливо наслаждают воплі псевдодонецких, а насправді проукраїнських патріотів про те, що ми з Андрієм зрадили інтереси Донбасу, запросивши на розмову Монтян. При цьому вони забувають, що Тетяна з 2014 року – це наш відданий друг і союзник", – Кофман написав у Facebook.

Приїзд Монтян в Донецьк обурив окупантів. Так, навіть у підконтрольному окупантам ресурсі "Донецький абориген" написали про її візит з обуренням і відзначили, що вона нібито виступала адвокатом захисту членів УНА-УНСО.

Нагадаємо, скандальна Монтян запросила Путіна знищити українців.

Як повідомляв Знай. ua, скандальна Монтян "відкусила" частина України.

Також Знай. ua писав, що скандальна Монтян накинулася на Томос.