Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у четвер, 30 січня 2020 року.

У порівнянні з показниками у середу, 29 січня, гривня відчутно ослабла в своїх позиціях, її показник – 24,84 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 30 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,8491 гривні;

- 100 євро – 27,3253 гривень;

Таким чином, долар подорожчав на 12 копійок. При цьому євро також зріс у ціні 12 копійок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

курс валют, фото: РБК
курс валют, фото: РБК

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.