Тристороння контактна група знову засідала на переговорах у Мінську. Сторони погодили рішення про те, щоб обмінятися списками утримуваних осіб для їх подальшої верифікації. Крім того, представники Тристоронньої контактної групи обговорили та підтвердили наміри щодо розмежування сил в районі КПВВ "Гнутово". Однак, компромісів по нових ділянках все ще немає, але переговори в цьому напрямку тривають. Про це повідомляє телеграм-канал Klymenko Time.

Також стало відомо, що представники Тристоронньої контактної групи прийняли рішення опрацювати питання можливості відкриття нових пропускних пунктів в Золотому і Щасті. До речі, по закінченню переговорів, їх учасники заявили, що їх засідання було конструктивним.

Мінські переговори, politobzor.net
Мінські переговори, politobzor.net

Нагадаємо, міністр Путіна Лавров налетів на Зеленського через Донбас.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленський терміново зателефонував Меркель, деталі розмови лідерів України та Німеччини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, скільки українців залишається в руках окупантів.