Обмін полоненими, фото: Getty Images
Обмін полоненими, фото: Getty Images

В Мінську нарешті домовилися про новий обмін полоненими, списки вже готові

Тристороння контактна група знову засідала на переговорах у Мінську. Сторони погодили рішення про те, щоб обмінятися списками утримуваних осіб для їх подальшої верифікації. Крім того, представники Тристоронньої контактної групи обговорили та підтвердили наміри щодо розмежування сил в районі КПВВ "Гнутово".

Зарплата, фото: Вісті
Зарплата, фото: Вісті

Українців порадували зростанням зарплати майже на 20%, але деяким пощастило більше за інших

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

В Україні зафіксували зростання середньої зарплати в Україні в період з грудня 2018 року по грудень 2019 року на 16%. Про це свідчать дані Державної служби статистики. Так, середня зарплата штатних працівників українських підприємств і організацій у грудні 2019 року склала 12 264 грн. Це в 2,9 рази більше мінімальної заробітної плати, яка становить 4173 грн.

Юлія Тимошенко, скріншот / facebook.com/jaroslaw.buhakow
Юлія Тимошенко, скріншот / facebook.com/jaroslaw.buhakow

Тимошенко розповіла, як не втратити впевненість, коли "тричі не вийшло"

Юлія Тимошенко розповіла, як не втратити впевненість у собі, навіть якщо три рази не вийшло. Лідер "Батьківщини" зізналася, незважаючи на невдачі завжди треба залишатися впевненою.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук, фото: Фокус
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук, фото: Фокус

Гончарук брудно блефував, коли подав заявку про відставку, спливли неприємні подробиці історії

Прем'єр-міністра України Олексія Гончарука запідозрили у брехні про подання заяви щодо відставки особисто президенту України Володимиру Зеленському. Саме через те, що відповідний документ не було зареєстровано в Офісі президента. Про це повідомляє на своїй особистій сторінці в Facebook журналіст Олексій Братущак.

Алла Лесько, фото: Конституційний суд України
Алла Лесько, фото: Конституційний суд України

Суддя Верховного суду оскаржила маленьку пенсію, сотні тисяч виявилося замало

На сьогоднішній день екссуддя Верховного суду і колишній член Вищої ради правосуддя Алла Леско отримує пенсію 177 571 гривень на місяць. Однак цього їй виявилося замало. Чиновниця хотіла через суд оскаржити "маленькі нарахування".