Прикрим інцидентом поділився чоловік на ім'я Віктор у телеграм каналі "Безпечна Херсонщина".
Саме там чоловік розповів, як зателефонувавши на диспетчерську службу поліції, щоб повідомити про аварійну ситуацію на Бериславському шосе, тому що неподалік від того переїзду у мікрорайоні Таврійський, якась жінка на інвалідному візку просить милостиню у водіїв авто.

У відповідь він отримав пропозицію вбити жінку на інвалідному візку. Чоловік повторно написав в телеграм канал, де вже адміністратор Ситуаційного центру перенаправив скаргу херсонця до відповідних органів:

Вашу Скаргу на оператора 102 зареєстровано. В майбутньому буде проведена службова перевірка, результати якої буде вам доведено додатково. Дякуємо - йдеться в повідомленні

фото з телеграм каналу Безпечна Херсонщина

скріншот каналу Безпечна Херсонщина

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто також повідомити, що Віктор не перший і не останній водій в Херсоні, який залишив скаргу на жінку, яка роз'їжджаючи по проїжджій частині створює аварійну ситуацію.

Хлопців, це вже не жарти. Вже не перший чоловік скаргу пише. А інвалід як їздив так і їздить по проїжджій частині (Бериславське шосе / світу). Зробіть що-небудь, будь ласка! Не дай Бог хто то її зачепить машиною - і зроблять винуватим водія, а не інваліда. Хоча по суті винен буде інвалід який їздить по проїжджій частині по кривій траєкторії і в будь-який момент може зробити біду - пише херсонський водій

Нагадаємо, раніше днями на сайти Державної податкової служби опублікували новий щорічний перелік марок автомобілей, які у 2020 році потраплять під спеціальні умови оподаткування.


Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові людям з інвалідністю надали можливість пройти дієвий курс терапії, суть якої полягає у спілкуванні з кіньми.


Також "Знай.ua" писав, що у парламент подано законопроєкт, яким передбачається суттєве збільшення штрафів за неправильне паркування автомобіля.