Днями жителя Вінницької області Вадима Когута, здивувала платіжка за доставлення газу у будинок, який він щойно побудував, і де ще ніхто не живе.

У 2020 році сума платежу становила 385 гривень, як нібито за його транспортування. У платіжці також сказано що за рік йому необхідно заплатити 4630,6 гривень. Вадим дуже обурений, хоч будинок він збудував у 2018 році, але він ще одного разу не використовував у ньому газ, і поки там лише відбуваються ремонтні роботи.

Чоловік про це повідомив у відео, яке виклав на свою сторінку у Facebook, де і показав платіжку, лічильник, котел який стоїть без діла:

Плата за транспортування газу в будинку якому ще ніхто ним некористувався.

Geplaatst door Вадим Когут op Donderdag 30 januari 2020

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вадим додав, що банки поки не приймають оплати за доставку газу, цього ж не роблять і в газовій компанії.

Відеоролик Вадим опублікував 30 січня, і менше ніж за добу він отримав понад 13 тисяч вподобань, 5 тисяч коментарів та 132 тисячі поширень

Нагадаємо, раніше в Україні вже з 1 лютого жителі 16 населених пунктів можуть залишитися без тепла, припинення постачання газу зумовить колапс із опалювальним сезоном.


Як повідомляв портал "Знай.ua", в цьому році українці почали отримувати по дві платіжки за газ.


Також "Знай.ua" писав, що незабаром у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.