Скандал розгорівся в Національному університеті фізичного виховання і спорту України. Студенти вузу поскаржилися, що сувора комендант їх гуртожитки штрафує зубожілих учнів за зарядку телефонів в кімнатах. Відповідне відео опублікували в телеграм-каналі "Х*йовий Київ". У підписі до відео повідомляється, що комендант незаконно бере гроші зі студентів за користування розетками. На відео можна побачити, що мешканці гуртожитку згрібають останні копійки, щоб заплатити штраф – 50 гривень.

"Новий бізнес від "коменди" 3-ї общаги універу НУФВСУ. Збирати штрафи за те, що студобаси заряджають свої телефони у своїх кімнатах! Так, як вони посміли. Завтра вона зажадає штраф за те, що ср*ть у свої туалети!", - йдеться у підписі до ролика. Також студентам запропонували вимагати у коменданта чек за сплату штрафу, щоб потім звернутися до ректора університету або навіть у поліцію.

Нагадаємо, у Міносвіти заявили, що українські вузи "халявних" грошей більше не отримають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стихія зажене дніпровських студентів під пледи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні масово закриватимуть університети, Новосад пояснила чому.