Стало відомо, що злочинні збройні формування Росії вісім разів порушили режим припинення вогню на окупованих територіях Донбасу у п'ятницю, 31 січня.

Штаб Операції об'єднаних сил на своїй Facebook-сторінці зазначає, що втрат серед військових ЗСУ, на щастя, немає.

"Ворог обстрілював наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні штабу ООС.

українські військові, фото: Донбас Times
українські військові, фото: Донбас Times

Також уточнюється, що в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики здійснили п'ять обстрілів по українських позиціях, а саме біля Широкіного, Старогнатівки, Авдіївки, Лебединського та Василівки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім того, три ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ", а саме поблизу Луганського і Новолуганского.

"З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

Зведення станом на 07:00 01 лютого 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 31 січня збройні формування Російської...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 31 januari 2020

Нагадаємо, що Тристороння контактна група обговорила і підтвердила в Мінську наміри про розведення сил у районі КПВВ "Гнутово".

Як повідомляв портал Знай.uа, що група українських розвідників захопила в полон найманця російсько-окупаційних військ.

Також портал Знай.uа писав, що 26 січня в результаті обстрілу російських окупантів на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав бойову травму.