Окупанти Путіна сьогодні, 1 лютого, змусили плакати всю Україну. На офіційній сторінці ООС у Facebook повідомляють, що злочинні російсько-окупаційні війська поблизу Новотошківського вбили військового медика сержанта Клавдію Ситник. Як повідомляється, жінка загинула на місці від травм, несумінсих із життям.

З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 1 лютого, в результаті злочинних обстрілів з боку російсько-окупаційних...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 1 februari 2020

"З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 1 лютого, в результаті злочинних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ позицій українських захисників поблизу Новотошківського, загинула старший бойовий медик одного з підрозділів Об’єднаних сил", - сказано у повідомленні.

Донбас, фото: ООС / Facebook
Донбас, фото: ООС / Facebook

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ніщо не віщувало біди, коли жінка-медик доставляла медикаменти на позицію українським захисниками. Проте вороги не дрімали, їх не зупинила навіть характерна форма військового медика. Жінка потрапила під ворожий обстріл та отримала множинні осколкові поранення. На жаль, Україна втратила ще одного героя...

Донбас, фото: ZIK
Донбас, фото: ZIK

Командування ООС висловило глибокі співчуття рідним та близьким полеглої української захисниці. У жінки залишилась 12-річна донька, тато, мама і сестра.

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа, найманці Путіна кинули пораненого дружка напризволяще: українські воїни підібрали, як підбитого собаку.

Також Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.