Жителі столиці виступають з проханням заборонити роботу медичних закладів, які не мають ліфтів. Це створює для хворих додаткові проблеми.
Про це йдеться у відповідній петиції на сайті Київради.

Київська міська рада

Так, автор документа Юрій Гулій у петиції написав наступне:

Заборонити використання медичних закладів без наявності ліфтів, бо це створює проблеми для хворих людей у пересуванні. Зокрема, у 15-й лікарні Подільського району (вул. Кирилівська, 107) терапевтичні відділення знаходяться у триповерховому будинку без ліфта. Пацієнтам похилого віку дуже важко підніматись та спускатись на другий чи третій поверхи, коли слід робити рентген чи інші процедури, доводиться звертатись до працівника, який за 50 грн піднімає пацієнтів на відповідний поверх. У Китаї за тиждень зводять нові лікарні, а тут надцять років не можуть зробити хоча б тимчасовий ліфт. Ганьба!!!

Поки зібраних підписів кардинально мало, але ситуація ще може змінитися.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині неповнолітня дівчинка отруїлася неякісним алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", недосконалість медичної реформи може призвести до суттєвого зниження фінансування Протитуберкульозної служби.


Також "Знай.ua" писав, що поліція знайшла новонароджене немовля в поліетиленовому пакеті в кімнаті гуртожитку в місті Олешки Херсонської області.