Поліція знайшла новонароджене немовля в поліетиленовому пакеті в кімнаті гуртожитку в місті Олешки Херсонської області.

Відомо, що вранці 30 січня в місцеву лікарню доставили 17-річну студентку з післяпологовою кровотечею. Про це повідомила прес-служба поліції Херсонської області.

Сама дівчина зізналася, що була на 16-му тижні вагітності і зробила аборт у туалеті гуртожитку. Однак після огляду медиків з'ясувалося, що термін вагітності був набагато більший.

"При огляді кімнати, в якій породілля проживала сама, поліцейські в шафі побачили зав'язаний поліетиленовий пакет. Всередині в ганчір'ї лежала новонароджена дівчинка, ледве дихала. На місце негайно викликали карету "швидкої" та дитину госпіталізували. Зараз стан здоров'я дівчинки важкий", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Більш того, лікарям студентка нічого не пояснила. Коли вони зайшли до неї в кімнату і побачили кров, то дівчина сказала, що нібито зробила "аборт", після чого її госпіталізували.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 "Замах на злочин" УКУ і ст. 117 "Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини" УКУ. Дівчині загрожує позбавлення волі строком до п'яти років.

Нагадаємо, у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі мати двох дітей загуляла з друзями і залишила малюків одних на добу.

Також портал Знай.uа писав, що в Одеській області 10-річна дівчинка випила стільки горілки, що впала в кому.