На днях стало відомо, що виробництво смартфонів під брендом BlackBerry зупиняється назавжди. Відтак, компанія оголосила про припинення співпраці з компанією TCL в сфері виробництва телефонів.

Відповідне повідомлення з'явилася на Twitter-сторінці організації.

Як відзначається, продажі смартфонів BlackBerry припиняться вже цього року 31 серпня. Щоправда, не дивлячись на припинення виробництва, у TCL заявили, що вони забезпечать підтримку проданих смартфонів до 2022 року. Щодо виготовлення телефонів, то у компанії не розповіли, чи очікувати майбутньому прихильникам новий мобільний пристрій.

Смартфон
Смартфон

Варто зауважити, що ще у 2016 році компанія TCL придбала права на виробництво смартфонів під брендом BlackBerry, а вже через рік, у 2017 році, випустила свій перший спільний - BlackBerry KeyOne. І варто зауважити, що його запуск увінчався успіхом. За оцінками аналітика, тільки за рік фірма тоді продала близько 850 тисяч смартфонів.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple похвалилася нереальним успіхом Apple Store: 50 мільярдів за додатки

Як повідомляв Знай.uа, компанія Samsung "позичила" логотип у Apple для нової технології: фото

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.