Шахраї - особливий вид злочинців. Ці люди прекрасні актори, та ще кращі психологи. Завдяки цим якостям розпізнати їх непросто. А зустрітись пройдисвіти можуть будь-де - у транспорті, в магазині, на роботі. Вони навіть можуть прийти з привабливими пропозиціями додому.

Ні для кого не секрет, що останніми роками українці масово виїжджають на заробітки у пошуках кращої долі виїжджають до Польщі, Угорщини. На таких охочих заробляли п’ятеро спритних буковинців.

закордонний паспорт
закордонний паспорт

Поліцейські з’ясували, що двоє чоловіків виготовляли фіктивні внутрішні паспорти громадян Євросоюзу. Підроблені документи вони збували через своїх спільників-підприємців, які надавали громадянам допомогу у працевлаштуванні за межами України.

заробітчани, 24 канал
заробітчани, 24 канал

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Коли саме українці розуміли, що їх документи підроблені - при перетині кордону, чи вже під час працевлаштування до потенційних роботодавців у іншій країні - в кожного по різному.

Скільки заробітчан потрапили в тенета цих шахраїв ще з’ясовують слідчі поліції. Зрозуміло одне - пройдисвіти нахабно привласнювали собі чужі гроші.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування напідпитку, пропонував патрульним нестандартний хабар.