Хитрорукий пройдисвіт іноземець Іоанніс Даналіс підозрюється у шахрайстві. У Московській прокуратурі вже півроку розслідується кримінальна справа. Роками він їздить країнами СНД, безкарно обманюючи і оббираючи потенційних "наречених". Працював за однією напрацьованою схемою.

Полювання починає на сайтах знайомств. Спеціалізується на дамах бальзаківського віку. Представляється великим власником нерухомості, невтішним вдівцем. Приїжджає в гості, втирається в довіру, розігрує вистави і, нарешті, грабує. Одних за допомогою махінацій з довіреними йому документами та банківськими картками. Інших мало не під гіпнозом, виманюючи відкладені на чорний день гроші. Обдурив жінок на сотні тисяч євро. Постраждалі дами є і в Україні, в Казахстані і Молдові.

Наречений втікач

50-річна москвичка Марина потрапила на гачок афериста. Він начебто запропонував їй одружитись на Балі. Іоанніс Даналіс представлявся п'ятдесятирічним лікарем, забезпеченим вдівцем. Приїхавши на Балі він розчинився у натовпі а численні смс свідчили про невідворотнє.

Мить морський бриз наповнилося ароматом валідолу. Хапаючись за серце, Марина дзвонила синові в Москву з проханням заблокувати банківські картки, адже він через турагентство «заморожував» на них якусь суму, нібито для страховки! Яке щастя, що вона сховала п'ять тисяч євро, які зняла перед від'їздом. Свої останні гроші... Бо решта 60 тисяч євро - все, що вона за довгі роки зібрала на квартиру синові, - Даналіс витягнув у неї раніше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даналіс ж у цей час вже летів в Сінгапур. З допомогою підроблених документів заморозивши з банківської карти "нареченої" 20 000 євро, він заздалегідь оформив собі цілу подорож: Москва - Афіни - Дубай - Бангкок - Денпасар - Сінгапур - Лондон - Монреаль - Афіни. Всі квитки першого класу, а скасування броні неможливо.

Даналіс , фото на сайті знайомств

"У нас він мешкає більше п'яти років і за цей час "зловив" більше п'ятисот жінок", - прокоментували адміністратори сайту.

На анкети жінок, з якими спілкувався Даналіс, розіслали попередження про небезпеку. Деякі відгукнулися, повідомивши, що аферист вже встиг обдурити їх.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування напідпитку, пропонував патрульним нестандартний хабар.