Американка Джессіка Вілсон з міста Вест-Честер, штат Пенсільванія, розповіла, що наречений вирішив "відгодувати" її до весілля до 270 кілограмів. Про це повідомляє Daily Mail.

За попередніми даними, 26-річна 204-кілограмова дівчина познайомилася з 34-річним Еріком Бадденхагеном в серпні 2019 року. Хлопець важив 86 кілограмів і хотів знайти партнерку, яка буде дозволяти йому перегодовувати її і довести до шаленого ожиріння.

Джессіка Вілсон, фото Daily Mail

Через місяць після знайомства, американець влаштував дні для об'їдання. У ці дні його наречена з'їдає близько 10 тисяч калорій. У той час поки дівчина об'їдається, хлопець гладить її живіт і просить не припиняти і начиняти себе якомога більше.

Наречені побралися і збираються в 2020 році зробити так, щоб вага Вілсон досягла бажаних 270 кілограмів. Тоді пара зіграє весілля, якщо кохання не мине.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Джессіка Вілсон, фото Daily Mail

Зазначимо, що це захоплення зародилося в Америці, де йому дали назву фідеризм від слова "годувати". Тобто людина, яка відгодовує, називається фідером, а того, кого загодовують, називається фіді.

Джессіка Вілсон, фото Daily Mail

А про шкоду для здоров’я вони не думають, адже це ігри на межі життя і смерті.

Нагадаємо, як прибрати жир на животі: чому виникає і як прибрати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова показала у своєму Instagram миле фото з дочкою, а також похвалилася подарунком від неї на день народження.

Також "Знай.ua" писав, що 242-кілограмовий троль Волочкової Сафронов познущався над зірками Instagram.