Лука Сафронов - 29-річний музикант і позашлюбний син російського художника Нікаса Сафронова. Чоловік страждає сильним ожирінням, після пародії на шпагат скандальної російської балерини Волочкової в Іnstagram взявся кривлятись над знімками дівчат у мережі.

Так, товстун мило сперся двома руками на стовбур дерева і зробив ніжний погляд, то підняв одну ногу, то іншу. Але його фігура зіпсувала всі кадри.

"Гей, Instagram, закупай побільше нових серверів! Мої фотографії займають дуже багато місця!? Викласти чи "другу частину" "фотосесії"?" - запитав здивованих росіян Лука. Він виклав десять знімків, найефектніші з них — де він без майки і де з'єднав пальці у вигляді "сердечка" навколо сонця.

Скріншот, фото з Інстаграм

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"По мені, так, найкрутіший товстун у Росії" - зазначив один з користувачів. Він пояснив, що Затравкін нічого не соромиться і при цьому відповідає своїм передплатникам. "Дуже забавний пухлик", "Ви дуже позитивна людина! І фотки чудові!", "Дуже веселі фоп. Чекаю другу частину", - зазначили росіяни.

Як відомо, раніше Сафронов спародіював шпагат Волочкової.

Сафронов, фото скріншот з Іnstagram

Так, Савфронов познущався зі славнозвісних шпагатів Волочкової, ледве задерши ліву ногу на огорожу на тлі моря і пальм.

Нагадаємо, що 240-кілограмовий музикант втер носа Волочковій своїм шпагатом: "Приймаю челендж".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова показала у своєму Instagram миле фото з дочкою, а також похвалилася подарунком від неї на день народження.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Волочкова інтригувала шанувальників весіллям, скликала на урочистості журналістів, демонструвала букети та кульки, а після гулянь вирішила голяка повалятися в снігу, прикривши сороміцькі місця лише віником для коханої баньки.