Лука Сафронов - 29-річний музикант і позашлюбний син російського художника Нікаса Сафронова. Чоловік страждає сильним ожирінням, але це не завадило йому потролити в Іnstagram скандальну російську балерину Анастасію Волочкову.

"Анастасия, я принимаю твой "ШпагатныйЧеллендж"! - написав він на своїй сторінці в Іnstagram.

Сафронов, фото скріншот з Іnstagram

Так, Савфронов познущався зі славнозвісних шпагатів Волочкової, ледве задерши ліву ногу на огорожу на тлі моря і пальм.

Анастасія Волочкова

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, кілька тижнів балерина провела в розкішному готелі в Таїланді, публікуючи фотографії на білосніжній яхті і в сауні. Раніше Волочкова воліла відпочивати виключно на Мальдівах, однак часи змінюються, а казка про красиве життя рано чи пізно підходить до кінця. І часто показувала розкішну розтяжку.

Анастасія Волочкова

Користувачі у мережі активно коментують "Шпагатний челлендж"! від Сафронова.

"Волчкова тихо курит в сторонке😂", "ох и жирное чудище фууууууу", "Я думаю, что по размерам сисек ты тоже будешь первым😄", "Я думаю, что по размерам сисек ты тоже будешь первым😄", - коментують у мережі.

Сафронов, фото скріншот з Іnstagram

Сафронов, фото скріншот з Іnstagram

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова похвалилася досить дивним відео після грандіозного, на скільки це було можливо, святкування 44-річчя 20 січня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова показала у своєму Instagram миле фото з дочкою, а також похвалилася подарунком від неї на день народження.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Волочкова інтригувала шанувальників весіллям, скликала на урочистості журналістів, демонструвала букети та кульки, а після гулянь вирішила голяка повалятися в снігу, прикривши сороміцькі місця лише віником для коханої баньки.