В Івано-Франківській області, в гірських районах, сніговий покрив досягає 1,2 метрів. Про це повідомив начальник Івано-Франківського обласного Центру з гідрометеорології Володимир Фригович.

"На метеостанції Пожижевській відучора насипало до 45 см снігу. Втім, сніговий покрив у горах значно більший. Він сягає до 1,2 м. Сніг падав всю ніч", - розповів Фригович у коментарі Укрінформу.

Сніг в Карпатах

На Прикарпатті очікується невеликий сніг та зниження температури повітря, це стає причиною ожеледі на дорогах.

Раніше повідомлялося, що циклон вже в Україні і приніс він з собою сніг, дощ та сильний вітер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Наталії Діденко найсильніше прихід циклону буде відчутний на Півдні, Сході, в Центрі. Пересуватися він буде в південно-східному напрямку.

"Циклон в Україні. Сніг, дощ, сильний вітер. Крутиться і рухається на південний схід. Сьогодні ще покаже, на що здатний. Найбільше продемонструє свій характер на Півдні, Сході, в Центрі. Для киян, які чекали замети, як у 2013 році — ніт. Я і писала в прогнозі, що Києву від циклону найбільше перепаде сильного вітру, а з опадами — складні відносини, сніг буде, але потім, слідом за циклоном, опади відсунуться. Що буде завтра з погодою — незабаром", - написала Діденко.

Нагадаємо, Київ паралізував раптовий снігопад, де пробки і як об'їхати.

Як повідомляв Знай. ua, в Україну прийшов циклон, які області накриє негода.

Також Знай. ua писав, що Харків паралізував сніговий Апокаліпсис.