Хоча користувачі інтернету ще не встигли відійти від скандалу з Кіану Рівзом в підручнику з історії, в українських навчальних книгах для школярів знайшли новий ляп: підручник з географії проілюстрували картою з популярної комп’ютерної гри The Elder Scrolls V: Skyrim.

Про це повідомив користувач Facebook Іван Примаченко на своїй сторінці в соціальній мережі.

““Щось" в нашому випадку це підручник географії 6 класу авторства Пестушка і Уварової. Які вирішили проілюструвати розділ "Земля на плані та карті" мапою з відомої комп'ютерної гри Skyrim. Так і хочеться закричати Фус Ро Да і відправитися на пошуки драконів,” - говориться в дописі у соціальній мережі.

Також до посту була прикріплена фотографія ілюстрації з підручника і відповідна карта з комп’ютерної гри.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Раптом ви, як і я, не відразу повірите в справжність скріншотів - у першому коментарі до цього допису залишаю посилання на підручники. Обидва рекомендовані Міністерством освіти, обидва видані державним коштом. А ви говорите, українській освіті інновацій не вистачає!” - гнівно зауважує Примаченко, знову нагадавши про випадок з Кіану Рівзом.

Нагадаємо, раніше голова Bethesda розповів перші подробиці про The Elder Scrolls VI: очікування того варте.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нове доповнення для Skyrim довело геймерів до істерики.

Також "Знай.ua" писав про найкращі меми на 10 березня: уроки стилю для "дорогих хлопчиків" і легендарне пробудження в Skyrim.