Українським школярам у підручники "підсунули" популярного голлівудського актора Кіану Рівза, і не цікавий скрін зі всесвітньо відомої "Матриці", а саме той мем, де актор перебуває в депресії і не розуміє, "як жити далі". Так, Кіану приліпили в українському підручнику з всесвітньої історії за 10 клас до відомої фотографії "Обід на хмарочосі".

Про це стало відомо завдяки публікації користувача мережі Facebook В'ячеслава Білицького.

Публікація В'ячеслава Білицького, Facebook
Публікація В'ячеслава Білицького, Facebook

Варто трохи пояснити, зірку фільмів "Матриця", "Джон Вік", "Солодкий листопад" можна побачити на 58 сторінці підручника, на якій починається дев'ятий параграф книги "Сполучені Штати Америки у період між війнами".

Так, невеликий перелік фактів про США ілюструє відома фотографія "Обід на хмарочосі", також відома як "Нью-йоркські робітники, що обідають на поперечній балці". На оригіналі зображено 11 робітників, однак в українському підручнику історії до них додалася ще одна фігура — актора Кіану Рівза з легендарного мема "Як справи, пиріжок?".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Кіану Рівз, фото: Mediapedia
Кіану Рівз, фото: Mediapedia

Також варто зазначити, що книгу було випущено в 2018 році і рекомендовано Міністерством освіти і науки України. Підручник було видано за рахунок державного бюджету. Автором зазначено Ігоря Щупака.

Нагадаємо, наші котики: в Україні представили патріотичну комедію про війну на Сході.

Як повідомляв Знай.uа Блейк Лайвлі вперше з'явилася на публіці після народження третьої дитини: як тепер виглядає акторка.

Знай.uа писав, рожеве шампанське після скандального розлучення: Бред Пітт і Анжеліна Джолі знову возз'єдналися.